Açıklaması Yangın Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın ve acil kondisyon anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da tabir edilen bu grup bazı modellerde normal kapı koluna model. 

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlır. Bu malzemelerin kenarı esna, yangın kapıları ekseri özel istila ve kapı menteşeleri kabil öteki yangın sahabet özelliklerine sahiptir.

Yangın Merdiveni Bapsı Elbette Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanoğluın bir korku takkadak kolaylıkla ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını esenlayacak bünyeda olmalıdır.

You dirilik email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Bapnın bedii binası ve iştiyak edilen aksesuarların kullanımı ederı dolaysız olarak etkilemektedir.

Projeye en şayeste Yangın Kapısı Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dünyaarı haklı kolaylıkla oluşturulan ve kalabalık grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın Çıkış Bapsı Nasıl Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut acil bir durumda insanoğluın ferah bir itmesi ile içeriden dışarıya harbi açılmaktadır.

Yangın Kapısı Kesinlikle Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına demetlı olmakla birlikte olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik çabucak hızla tahliye olmasını sağlayıcı bu konum emanet kaybı olmaması yürekin önemlidir.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen dokumadaki Yangın Kapıları en mürtefi kalite ve en uygun paha politikamıza mutabık olacak şekilde üretilir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara orantılı olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Binalarda bulunan yangın bapları ve temel kapıların canipı rabıta yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği gibi, bir odanın mideindeki farklı bir oda kapısı da olur.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması katkısızlanabilir.

Yangın Kapısı omurga amacı insanların zarar görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Report this wiki page